Wie Zijn Wij?

Body, Skin and Mind

Hoi, ik ben Romy Merkus. Een schoonheidsspecialiste en masseuse die jou graag helpt om je beter te voelen op het gebied van je lijf, je huid en jouw gedachten.

In mei 2017 werd Zuiver & Ontspannen geboren. In eerste instantie begon ik als schoonheidsspecialiste met als specialisatie Rosacea en Acne. Dit heb ik zelf overwonnen en daar kan ik jou als geen ander bij helpen. Ik merkte dat jullie ook voor de pure ontspanning en de massages kwamen. Dat daar maak ik nu combinaties van zodat je heerlijk uitgerust en met een schone huid bij mij vandaan komt.

Een totaalconcept wilde ik creëren want je huid straalt pas als jij je goed voelt. Mensen verklaarden mij voor gek want het omvat best veel. Hoe geef je dat nou vorm? Ik zie het als een kapstok waar ik mijn diensten onder hang. Onder Zuiver past een mooie stralende huid en onder Ontspannen kan ik de massages, Feel Good tips en het lichaamsgericht werken kwijt.

De oplossing gaat dus verder dan een standaard massage of gezichtsbehandeling. Het is juist deze combi die het plaatje compleet maakt. Daar zet ik me met hart en ziel voor in en mijn man Carlo ook. Toen wij elkaar tegen kwamen was het onze droom om een mooie praktijk op te zetten en dat is gelukt 🙂

Stress and Muscle Relief

Hoi, ik ben Carlo Merkus en ik ben een gepassioneerd sportmasseur. In 2012 ben ik eerst voor mijzelf begonnen met Sportmassage Druten. Wellicht dat je me daar nog van kent.

Bij Zuiver en Ontspannen heb ik me gespecialiseerd in het geven van stevige Sportmassages en Stoelmassages. Kunnen jouw gespannen spieren wel een verkwikkende oppepper gebruiken of zitten je spieren vast door Stress? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Op zaterdagmiddag en zaterdagavond kun je bij mij terecht voor een goede sportmassage of stoelmassage.

Een beleving ervan maken zodat jij onze praktijk ontspannen en blij verlaat, dat is ons doel. Wij staan bij Zuiver & Ontspannen voor ontspanning en rust. 100 % aandacht voor jou als klant staat altijd voorop. Met massage’s en behandelingen die bij jou passen en waarbij jij belangrijk bent. Dat is ons motto en daar gaan wij  samen voor.

 

Telefoon: 06-15029748
Krijg je de voicemail? Dan zijn wij waarschijnlijk aan het behandelen.
Spreek even in of stuur een appje en wij bellen of appen je die dag tussen 17.00 en 18.30 terug.

Zuiver & Ontspannen
Korenbloemstraat 75 6657 BB in Boven – Leeuwen