Over Romy

Holistisch schoonheidsspecialiste 

Let op, per 15 november sluit Zuiver en Ontspannen haar deuren. Voor meer info zie de contactpagina… 

Hoi, ik ben Romy. Een schoonheidsspecialiste die jou graag helpt om je goed te voelen op het gebied van je lijf, je huid en jouw gedachten. Daarom combineer ik massages met een heerlijke gezichtsbehandeling zodat je uitgerust en met een mooie huid bij mij vandaan komt.

Wat maakt een bezoek aan Zuiver & Ontspannen nou zo uniek? Ik ga voor het totaalplaatje en denk dat jouw huid pas straalt als jij je van binnen ook goed voelt. Daarom gebruik ik meerdere tools om de binnen met de buitenkant te laten kloppen. Dit kan een Tai Chi oefening zijn, een ontspanningsoefening en/of een inspiratiesessie. Ik werk met mijn gevoel en daardoor krijg je meer energie of juist meer rust in je hoofd. Net waar je op dat moment behoefte aan hebt. Alles met Zuivere en Ontspannen aandacht. Zonder poespas en down to earth. De merken waar ik mee werk passen hier perfect bij. Esse Probiotic Skincare en Mineralissima minerale make up. Natuurzuiver, niet getest op dieren, vegan en zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt.

Een beleving ervan maken zodat jij de praktijk ontspannen verlaat, dat is mijn doel. Ik sta bij Zuiver & Ontspannen voor ontspanning en rust. 100 % aandacht voor jou als klant staat altijd voorop. Met energetische massages en gezichtsbehandelingen die bij jou passen en waarbij jij even bij kan tanken. Dat is het motto en daar ga ik voor.

Zuiver & Ontspannen