Onze Merken

Esse – I am Probiotic

In onze schoonheidssalon in Boven – Leeuwen werken wij met de biologische producten van het Zuid Afrikaanse merk Esse Organic Skincare. Jouw gezichtsbehandeling met Esse is gericht op resultaat en een (h)eerlijke beleving. 

Een geschikt merk voor de salon vinden is niet makkelijk. Mijn gevoelige rosacea acne huid verdraagt bijna niets. Het vinden van de beste producten is daarom lastig. Daarnaast wil ik een natuurlijk merk met werkzame ingrediënten zodat je ook resultaat ziet na de behandeling. Het merk moet dierproefvrij en vegan zijn. Best veel eisen. Maar Esse heeft dit allemaal en zelfs meer.

Wat maakt Esse verder zo bijzonder?
De producten van Esse zijn rijk aan pre- en probiotica. Je gebruikt ze misschien al voor je darmen, maar ze zijn net zo goed voor je huid. Door probiotica toe te voegen aan huidverzorging kun je van buitenaf de huid in balans brengen, huidproblemen voorkomen en verhelpen en vroegtijdige veroudering voorkomen.

Alle producten van Esse zijn volledig veganistisch en dierproefvrij. Ze bevatten geen parabenen, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale olie. De (h)eerlijke producten worden op ecologische wijze geproduceerd. Tijdens jouw gezichtsbehandeling gebruiken wij uitsluitend de producten van Esse. Om het resultaat van de behandeling te behouden is het mogelijk om de producten aan te schaffen om thuis te gebruiken.

Mineralissima

De minerale make up van Mineralissima (hypoallergeen) is er speciaal voor jou. Jij die kiest voor een natuurlijke lifestyle én een natuurlijke uitstraling. Minerale make-up is ontworpen om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken en tegelijkertijd je gezicht te beschermen tegen de zon. De make-up bevat geen toegevoegde chemicaliën en is perfect voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige. Mineralissima is een puur minerale cosmetica lijn die heel betaalbaar is. Een pluspunt is ook dat je weet wat er in je cosmetica zit: het zijn 100% puur verbrijzelde mineralen en verder niets.

Hoewel minerale make-up geen conserveringsmiddelen bevat, is het toch antibacterieel en de foundation werkt als een natuurlijke SPF 15 dekking doordat er zinkoxide en titaniumdioxide inzit, 2 belangrijke minerale stoffen die tegen de zon beschermen en je huid verzachten. Het resultaat is een egale teint die vrij kan ademen.

De natuurlijke mineralen zijn hypoallergeen en passen bij elke huidtype. Zelfs bij de meest gevoelige. De producten of grondstoffen worden NIET op dieren getest omdat ook zij geloven in Schoonheid Zonder Wreedheid. Zij zijn gecertificeerd door PETA en het gehele assortiment bestaat uit Veganistische Cosmetica.

Wil je meer weten over onze merken of behandelingen?
Bel of app ons op 06-15029748, we helpen je graag

Zuiver & Ontspannen
Korenbloemstraat 75
6657BB Boven – Leeuwen