Herbruikbare kadobonnen en Klantenkaart

Herbruikbare kadobonnen

In onze schoonheidssalon in Boven – Leeuwen hebben wij natuurljk ook kadobonnen. Superleuk om te geven en te krijgen. Die van ons zijn wel heel speciaal. Ze zijn namelijk herbruikbaar en met de hand gemaakt. Helemaal duurzaam dus.
Er is al een herbruikbare kadobon voor 15,-. Ook zijn ze er van 20,- en 25,- of een veelvoud hiervan. We pakken het leuk in, doen er een kaartje bij zodat de krijger het mooie verhaal achter zijn of haar bon meekrijgt.

Woon je nou heel ver weg en wil je toch graag een kadobon van Zuiver & Ontspannen? Neem dan even contact met ons op.  Het versturen van de stammetjes en stoffen kadobonnen is een kostbaar en niet zo’n duurzaam gebeuren. Vandaar dat er nog een leuke extra optie is om voor 2,95 een persoonlijke en handgemaakte Zuiver & Ontspannen kadokaart te krijgen. Hier kan een bedrag opstaan of een gezichtsbehandeling of massage. Net wat jij leuk vind. Neem ook hiervoor even contact met ons op : 06-15029748 

De stoffen kadobonnen (foto 1) zijn ontworpen en gemaakt door bewoners van de Wettering. De Wettering is een kleine zorgonderneming in het land van Maas en Waal. In de lunchroom en het atelier midden in het dorp Alphen genaamd “bij van alles ‘n bietje” maken de bewoners met veel plezier dagelijks diverse cadeauartikelen voor in de winkel en dus ook onze stoffen kadobonnen. De kadostammetjes (foto 2) zijn ontworpen en gemaakt op de Arc in Druten. De Arc is een dagbestedingscentrum van de Ribw Nijmegen en Rivierenland. Ook hier werd onze vraag om herbruikbare kadobonnen te maken zeer enthousiast ontvangen. Heel wat branduurtjes en liefde zitten in de boomstammetjes en dat zie je.

Vaste Klanten Stempelkaart

Oe en deze is leuk! Vinden wij zelf althans :-). Iets teruggeven vinden wij super om te doen want wij waarderen jouw loyaliteit. Daarom krijg je bij iedere massage en/of gezichtsbehandeling een stempel*. Is je spaarkaart vol met 5 stempels? Dan krijg je bij inlevering van het kaartje 10 euro korting op jouw volgende behandeling of massage.

*  m.u.v. producten en losse behandelingen

 

 

Wil je meer weten over onze merken of behandelingen of wil je een kadobon geven ?
Bel of app ons op 06-15029748, we helpen je graag

Zuiver & Ontspannen
Korenbloemstraat 75
6657 BB in Boven – Leeuwen