Herbruikbare kadobonnen en Klantenkaart

Herbruikbare kadobonnen

In onze schoonheidssalon in Druten heb ik natuurlijk ook kadobonnen. Superleuk om te geven en te krijgen. Die van mij zijn wel heel speciaal. Ze zijn namelijk herbruikbaar en met de hand gemaakt. Helemaal duurzaam dus.
De kadobonnen zijn er in 15,-, 20,- of 25,-.  Ik pak het leuk in en doe er een leuk kaartje bij.

Even een stukje achtergrond info: De stoffen kadobonnen (foto 1) zijn ontworpen en gemaakt door bewoners van de Wettering. De Wettering is een kleine zorgonderneming in het land van Maas en Waal. In de lunchroom en het atelier midden in het dorp Alphen genaamd “bij van alles ‘n bietje” maken de bewoners met veel plezier dagelijks diverse cadeauartikelen voor in de winkel en dus ook onze stoffen kadobonnen. De kadostammetjes (foto 2) zijn ontworpen en gemaakt op de Arc in Druten. De Arc is een dagbestedingscentrum van de Ribw Nijmegen en Rivierenland. Ook hier werd onze vraag om herbruikbare kadobonnen te maken zeer enthousiast ontvangen. Heel wat branduurtjes en liefde zitten in de boomstammetjes en dat zie je.

Vaste Klanten Stempelkaart

Oe en deze is leuk! Vind ik zelf althans :-). Iets teruggeven is super om te doen als bedankje voor jouw loyaliteit. Daarom krijg je bij iedere massage en/of gezichtsbehandeling een stempel*. Is je spaarkaart vol met 5 stempels? Dan krijg je bij inlevering van het kaartje 10 euro korting op jouw volgende behandeling of massage.

*  m.u.v. producten en losse behandelingen

Wil je graag een kadobon geven ? Bel of app even op 06-15029748
Maken we een afspraak en dan ligt hij voor je klaar

Zuiver & Ontspannen
per 1 januari 2021 Irenestraat 23 in Druten (in het straatje naast Verploegen schoenmode)