Schoonheidssalon

Pure Gezichtsbehandelingen

In Druten vind je een pure schoonheidssalon waar je heerlijk kunt bijtanken. Telefoon uit, mail uit en relaxzzzen maar.

Als je in balans bent dan voel je je top. De binnenkant klopt met de buitenkant en daardoor straal je en kun je de hele wereld aan. Ik werk aan die balans en vind het super als jij de praktijk met meer energie, een stralende huid, veel inspiratie of juist in pure rust verlaat. Dat maakt jouw break bij Zuiver & Ontspannen uniek.

Wake up Break –  39,-         
Zit je in een strak schema of is dit jouw eerste behandeling? Dan is dit iets voor jou. Een reinigingsritueel waardoor je ontspant en een exfoliant met gezichtsmassage waardoor je huid nieuwe energie krijgt. Vervolgens krijg je een masker en terwijl het masker inwerkt geniet je van een hoofdmassage. Je hoeft dan even helemaal niets en voelt de spanning van je afglijden. We sluiten jouw behandeling af met een fijne verzorging die bij jouw huidtype past. Dat is op en top genieten…

Glowing Break  49,-       
Een gezonde Glow plus een extra schone en zachte huid. Dat is het resultaat van deze Glowing break. Een reinigingsritueel waardoor je ontspant, comedonen worden verwijderd en vervolgens maak ik je huid super schoon en zacht met een biologische exfoliant. Hierna breng ik een masker aan. Terwijl dit masker inwerkt geniet je van een heerlijke drukpunt hoofdmassage zodat je tot rust komt. We sluiten jouw behandeling af met een verzorging die past bij jouw huidtype.
Et Voilà, een schone en glowing huid is het resultaat…

Complete Break   59,-
Vind je het lastig kiezen uit alle behandelingen? Snap ik. Daarom is dit DÉ facial die alles heeft. Een reinigingsritueel met stoom, een biologische exfoliant die je huid superzacht maakt, een uitgebreide drukpunt massage van je hoofd, schouders en nek plus een verzorging die bij jouw huidtype past. Alsof je een dagje naar de sauna bent geweest. Je lijf zal je dankbaar zijn…
Inclusief 2 keuzemodules: Wenkbrauwen modelleren, wenkbrauwen verven, comedonen verwijderen of het ontharen van de bovenlip.

Pure Intens Break   59,-
Haal een frisse en stralende huid tevoorschijn. Doordat we onder andere met stoom, een fruitzuurpeeling, een dermaroller en een passende verzorging aan de gang gaan zie je er in een mum van tijd weer fruitig uit. Aan ontspanning is natuurlijk ook gedacht want terwijl het masker zijn werk doet geniet je van een uitgebreide massage van hoofd, nek en schouders. Zo kom je weer even helemaal tot rust…
Inclusief 2 keuzemodules: Wenkbrauwen modelleren, wenkbrauwen verven, comedonen verwijderen of het ontharen van de bovenlip.

Ultimate Break  69,-
Alsof je op een mini vakantie bent geweest dat gevoel heb je nadat je deze behandeling hebt gehad. Kom lekker liggen en geniet van deze ultieme behandeling. Wat kun je verwachten? Een reinigingsritueel met stoom, een biologische exfoliant plus een extra peeling die je huid superzacht maakt, een uitgebreide massage van je hoofd, schouders en nek plus een verzorging die bij jouw huidtype past. Als kers op de taart zit er een uitgebreide voetmassage bij. Inclusief 2 keuzemodules: Wenkbrauwen modelleren, wenkbrauwen verven, behandeling met de dermaroller, comedonen verwijderen of het ontharen van de bovenlip.

BOEK JOUW BEHANDELING

Brows and More –  Voor als je nét even iets meer wil tijdens je gezichtsbehandeling :

  • Bovenlip harsen   5,-  
  • Wenkbrauwen in vorm brengen     5,- 
  • Wenkbrauwen verven –  8,-
  • Kin ontharen  – 5,-

BOEK JOUW BEHANDELING

Bel of app mij op 06-15029748 om jouw gezichtsbehandeling te boeken.
Duo behandelingen zijn bij mij helaas niet mogelijk

Zuiver & Ontspannen
Irenestraat 23 in Druten